Üres

Összesen: 0 Ft

Üdvözöljük!

Kedves Partnereink!

Webáruházunkban számos terméket gyártói és nagykeráron, kedvező szállítási lehetőségekkel talál. A VÁSÁRLÁS EGYSZERŰ és REGISZTRÁLNI SEM KELL.  CSOMAGJAINKAT ÁTLAGOSAN 2 MUNKANAP ALATT KIKÉZBESÍTIK A FUTÁROK!

Minimális rendelési áruérték: 2.000 Ft! 

"Minimális rendelési mennyiség: A megrendelt termékek vételárösszege el kell, hogy érjék a szállítási és kezelési költség összegét. Jelenleg ez minimum:  2.000 Ft. azaz kettőezer Ft."

Jelenlegi határozatlan ideig tartó promóciónk keretében a bruttó 40.000 Ft feletti, előre átutalásos temék rendelés esetén a kiszállítás Magyarország területére INGYENES! Akcióban jelölt egyes termékek, pld. Partner és Partner-Classic csaptelepek előreutalásos megrendelésekor a csomagküldés szintén INGYENES!

KÉRJÜK PONTOS ADATOKAT ÍRJANAK A RENDELÉSKOR, KÜLÖNÖSEN A SZÁLLÍTÁSI CÍM MEGADÁSAKOR. A RENDELÉSE AKKOR BEFEJEZETT, HA AZ E-MAIL CÍMÉRE A RENDELÉS NYUGTÁZÁSA NÉHÁNY PERCEN BELÜL MEGÉRKEZIK. Előfordulhat néhány levelezőprogram esetén, hogy a visszaigazolás a SPAM (kéretlen levél/reklám) mappába sorolódik.